Divožienky

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Ideme na hory!!!!!! [undomielka]

Aj nemožné sa stáva skutočnosťou a ak ste dobrý tak sa dočkáte odmeny....
 

Story dňa: Klasika škola. Sedíme sa tak v tej inštitúcii v bio-labáku a kreslíme si nejaké rybičky. Tá moja vyzerala akoby Lochnessku videla... Ale o mojom umení inokedy. Sedíme si tam a zrazu sa niekto dobýja do lábaka. V poslednej dobe sa ťažko otvárajú dvere. Niekto asi hekoval pánty. A príde--muflón. Teda náš bývalý triedny. Ale muflón je výstižnejšie =)). Preslávil sa najmä svojimi výrokmi ako- "Nechoďte ako on, lebo sa zje..spadnete." alebo "Prečo máš na hlave kapucňu Auder? Ak ti je zima tak ti z domu donesiem baranicu." A zobral so sebou na prechádzku aj dvoch malých šmolkov (šmolko = dieťa navštevujúce primu, sekundu a terciu). Jeden mal brčkavé háro. Muflón sa presunul ku knihám. Práve k tým, z ktorých sme si odkresľovali rybke.

Nuže sa tak pekne pýta profky: "Potrebuješ tie knihy, čo?" a profka: "Áno. Ale je ich dosť, tak si podeľme." A hyperaktívny Dawo: "My si necháme toho brčkavého." Samozrejme záchvat smiechu. AKo inak. A ešte by ma zaujímalo, prečo si všetky blond profky mýlia moje meno. Ale to je tiež na inokedy...

A vo dverách sa otočí a víťazoslávne zahlási: "Ozaj, mám 8 voľných miest na lyžiarsky." Zo 12 očí div že nejde z jamiek vypadnúť. "Kde, kedy, kam, za koľko?!" Od soboty 29 do štvrtka, Tatry, Lomnické sedlo, za 4.... Do zajtra mi prídťe povedať. "Hej chalani! Ideme?" "Samozrejme!!!" Pekne krásne sme maminkám oznámili, že im dáme na pár dní pokoj a prevetráme svahy. A oni súhlasili!!! Neuveriteľné.

Tak sme si povedali, že skočíme za muflónom, nech nás zapíše. Samozrejme povedal, že nás zapíše až keď dáme money. A čakať do druhého dňa? A ešte by nám to náhodou niekto vyfúkol? No tak to nie. Cez obedovku sme za ním prišli s troma Štefánikmi... Všetci boli zrazu kamaráti s Kráľom citrónov. ;)

Misia splnená, záloha zaplatená, už len hrany naostriť a pome ho ta ho ta na svah.

HURÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ....Už len niečo vyše týždňa a vyskočíme z kože.

A ak sa budete v tých dňoch motať okolo zjazdoviek, tak vedzte že to nie je lavína, ale to sú divožienky Undomielka a Trillian v akcii ;) A to čo sa tam snaží bordovať je Kráľ citrónov ;)

XO XO, GOSSIP GIRL...počkať..DOSKAKAVENIA...nie..ako to bolo? BOHU DUŠU A MNE DUKÁTY!...nie ani to....sakra =))

 


Novinky | stály odkaz

Komentáre

  1. Spinyyyyyyyyyyyyy
    ;((( Aj ja chceeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeem
    publikované: 18.03.2008 19:02:55 | autor: Mrs_the_Hell (e-mail, web, neautorizovaný)
  2. uz viem co na zaver...
    VARUUUUJ DUŠU NA DOLINEEEEEE! va našom prípade veeeľmi výstižné:D
    publikované: 19.03.2008 11:20:29 | autor: trill (e-mail, web, neautorizovaný)
  3. jasneee
    som vedeĺa že to bolo nieco take...;)
    publikované: 19.03.2008 15:07:15 | autor: undomielka (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014